Nu med fysisk lager-shop i Herlufmagle

Herlufmagle

juni 9, 2022

Nu med fysisk lager-shop i Herlufmagle

Vi er glade for at kunne fortælle, at Lauritz Andersen & Co. ApS pr. 1/6-22 har åbnet en lager-shop i Herlufmagle på Sjælland. Her kan du købe et udvalg af vores mest populære produkter, der findes i den ca. 100 kvm store butik.

Årsagen er, at vi har indgået et samarbejde med P. Andersen Staldservice ApS, der betyder, at vi er blevet en del af virksomhedens lagershop i Herlufmagle – og at vi derved nemt kan servicere vores kunder i dette område. 

Helt lavpraktisk fungerer det således, at lageret er ubemandet, og at du med en kode, som du får af os, kan låse dig ind og købe de varer, du har brug for. Det er ikke vores fulde varelager, der er på adressen, men er der noget særligt, du er ude efter, som ikke findes der i forvejen, kan du kontakte os på forhånd – så sørger vi for at få det sendt dertil. Alternativt kan du købe direkte hos os i Odense, da vi leverer til hele landet.

HUSK: Du kan til enhver tid kontakte os i Odense og få hjælp, rådgivning og købe produkter som hidtil, såfremt du synes, det er lettest. Desuden kan du benytte dig af vores webshop, hvor vi også forhandler et stort udvalg af vores varesortiment. 

Vi håber, at vores kunder på særligt Sjælland vil tage rigtig godt imod den nye lager-shop!

Rigtig god shoppe-fornøjelse!

 

Adressen på lagershoppen er:

Håndværkervej 25C

4160 Herlufmagle

 

Fik du også læst: