En ’gammel kending’ vender tilbage

Frank - Lauritz Andersen

juni 9, 2022

En ’gammel kending’ vender tilbage

Frank Hansen, der er startet hos os pr. 1/6-22 med arbejdsopgaver inden for bl.a. salg, er ny i Lauritz Andersen-regi. Eller er han…? Læs med her og få hele historien.

Frank Hansen er uddannet som salgsassistent og har arbejdet inden for salg hele sit arbejdsliv – de seneste 25 år inden for maskintekniske og industrielle produkter samt hydraulik. Fra 1998 til 2002 var han ansat hos Burcharth A/S, og fra 2006 til 2022 hos Dunlop Hiflex. Og så er der lige årene fra 2002 til 2006…? Her arbejdede han hos selveste Lauritz Andersen under daværende ejer og direktør Leif Engmark.

”Ja, jeg er simpelt hen vendt tilbage til Lauritz Andersen,” indleder Frank. Den afdeling, jeg var i hos Dunlop Hiflex her i Odense, lukkede ned, og på den baggrund fik jeg en god snak med Michael her hos Lauritz Andersen om en stilling, som vi fik talt på plads ret hurtigt. Jeg kender firmaet rigtig godt, herunder langt størsteparten af varesortimentet – og det, der er kommet til siden, skal jeg snart få lært med support fra mine dygtige kolleger,” bedyrer han.

Snart med ny afdeling

Frank kommer nemlig ligesom Michael, Mungongo og Jørgen til at hjælpe kunderne med rådgivning i forbindelse med firmaets udbud af varer inden for smøremidler, transmissioner, industrigummi samt industrislanger – og derudover repræsenterer han en kompetence, som bliver et ’nyt ben’ for firmaet at stå på: Påpresning af fittings på bl.a. hydraulikslanger.

”Vi er i fællesskab nået frem til, at det er en supergod mulighed for kunderne, at de kompetencer, jeg har inden for det felt, qua min erfaring fra bl.a. Dunlop Hiflex, kan føres videre her. Så vi forventer, at vi i løbet af august starter en hydraulik-afdeling op her hos Lauritz Andersen i Odense. Det vil give kunderne en god fleksibilitet, at de kan komme ind og med det samme få den slange og præcis den fitting, der er behov for påpresning af, så de kan komme ud at arbejde videre,” fortæller Frank.

I takt med opstart af det nye indsatsområde vil Frank oplære sine kolleger, så de også kan hjælpe til i hydraulik-afdelingen.

Møder mange kendte ansigter

”Det er skønt at være tilbage hos Lauritz Andersen, ikke mindst fordi teamet er i top og har taget rigtig godt imod mig,” siger Frank. ”Desuden kommer der masser af folk ind i butikken, som jeg kender fra min sidste ansættelse, så det er hyggeligt at støde på dem igen og assistere dem videre fra det sted, hvor de er i dag.”

To dage er aldrig ens

Frank har kun været i sit nye job i godt en uge, så nu glæder han sig bare til for alvor at smøge ærmerne op og komme i gang. ”Jeg synes, det er en rigtig god forretning, jeg er blevet en del af. Folk kan komme herind i en fysisk butik og få den rådgivning, der ofte er brug for i forbindelse med de produkter, vi sælger, og derfor kommer vores viden og kompetencer ofte i spil. Det er udfordrende på en dejlig måde og gør, at to dage aldrig er ens. Det kan jeg rigtig godt li’! Desuden er der en masse nyt, jeg skal lære – og så har vi vores spændende hydraulik-projekt, som jeg glæder mig overordentligt meget til at være en del af,” slutter han.

Stort velkommen til Frank!

Fik du også læst: