om os

Skal du bruge gummiplader eller andre pakningsmaterialer? Hos Lauritz Andersen & Co. ApS forhandler vi en lang række forskellige pakningsmaterialer såsom gummiplader med videre.

Hvem er vi

Lauritz Andersen & Co. er en over 100 år gammel traditionsrig virksomhed (grundlagt i 1884), med en up-to-date viden og know-how inden for tekniske produkter og artikler.

Vores målsætning

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er det vores mål at fremstå som en kvalitetsbevidst og professionel virksomhed, der leverer kvalitetsarbejde og -produkter til vores kunder.

Derudover ønsker vi til enhver tid til at yde en optimal rådgivning i forbindelse med alle opgaver, således at vores kunder får det rigtige beslutningsgrundlag.​

Vores kernekompetencer på rådgivning og service

Igennem dialog og grundlæggende viden om kundes historiske køb koblet sammen med den mangeårige erfaring, vi har hos Lauritz Andersen & Co., forsøger vi at afdække kundens behov og sikre, at kunden får den optimale løsning.​

Primært marked

Rent geografisk henvender vi os til kunder i hele landet og bredt inden for brancher som fx maskinfabrikker, værksteder, industri- og produktionsvirksomheder, herunder også fødevarevirksomheder. 

Private personer er også meget velkomne til at handle hos os.

 

Leveringssikkerhed

De fleste af vores varer er lagervarer, som findes på vores egne hylder eller hos vores samarbejdspartner. Det betyder, at vores kunder kan forvente meget kort leveringstid. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør, Trelleborg, som er en førende producent inden for markedet. 

På Fyn har vi dels vores egen distributionsbil kørende, dels en professionel samarbejdspartner, som sikrer, at vores lagervarer kommer ud til kunden hurtigt og sikkert.

I de øvrige dele af Danmark sker levering med anerkendte distributører.​

Michael Brodersen
Lauritz Andersen & Co​​​. ApS

 

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ