Chesterton

Chesterton har eksisteret præcis lige så længe som Lauritz Andersen & Co. De blev etableret i 1884 i Boston, USA, hvor de startede med at sælge dampskibe og som maskinteknik leverandør.

​Chesterton har eksisteret præcis lige så længe som Lauritz Andersen & Co. De blev etableret i 1884 i Boston, USA, hvor de startede med at sælge dampskibe og som maskinteknik leverandør.

​De leverede reservedele og andre tekniske komponenter til industrien, og – som i dag – var de banebrydende i forhold til at finde højteknologiske løsninger til deres kunder. Deres succes medførte hurtigt, at de selv blev producent og derved udvidede deres produktportefølje. Fra 1895 og over de næste årtier øgede de således deres produktion af pumpepakninger og industrille pakningsmaterialer, og fra 1905 begyndte virksomhedens ekspansion – fra at være en national virksomhed til at været repræsenteret internationalt. Over årene udviklede firmaet også mekaniske tætninger. Deres innovative tænkning medførte, at de var med til at nedbringe mekaniske nedbrud og derved medvirkede til at forbedre bundlinjen hos deres kunder. For færre nedbrud betød øget produktion. Som en del af den konstante udvikling begyndte Chesterton også at producere smøremidler og derved over tid blev en vigtig leverandør til den industrielle sektor. Deres sortiment er løbende vokset i takt med kundernes krav til bedre kvalitet ved reparation og vedligeholdelse.

Efter godt og vel et århundrede i frontlinjen har Chesterton udviklet sig til at være en virksomhed, der er leveringsdygtig inden for en lang række af industrielle produkter. Deres smøremidler, pakninger samt hydrauliske og temperaturresistente enheder er medvirkende til, at Chesterton er en vigtig samarbejdspartner for Lauritz Andersen & Co. Deres stærke sortiment inden for et ret smalt felt gør, at vi kan være ‘med på beatet’, når vi finder løsninger til vores kunder.​

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ