Smøremidler

Mangler du smørefedt eller smøreolie? Hos Lauritz Andersen & Co. har vi specialiseret os i forskellige former for industrismøremidler, lige fra hydraulikolie til mobilgrease.

Alt fra smøreolie og smørefedt til hydraulikolie og gearolie

Vi har mere end 100 års erfaring inden for maskintekniske produkter, hvor service og rådgivning er nogle af vores kernekompetencer. Vi leverer til kunder såsom værksteder, maskinfabrikker og produktionsvirksomheder, herunder fødevareindustrien. Derudover leverer vi også til privatkunder.

Fokus på kundernes behov

Vi har smøre- og oliesmøreprodukter til alle priser, og du kan vælge alt fra en billig olie til dyrere produkter, som fungerer under ekstreme belastninger eller andre særlige forhold.​​

Alle vores olie- og smøreprodukter er lagervarer. Det kan undtagelsesvist ske, at varen er udgået, men i så fald har vores samarbejdspartnere en kort leveringstid.

Vi tilbyder levering på Fyn med vores egen distributionsbil, hvorimod vi benytter anerkendte distributører i det øvrige Danmark

Få vejledning eller opret bestilling

Du er meget velkommen til at høre mere om vores smørefedt, smøreolie og andre industrismøremidler, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Samtidig står vi til rådighed med nødvendig rådgivning og vejledning.

 

KONTAKT OS I DAG FOR AT BESTILLE SMØREMIDLER

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for smøremidler, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. Samtidig kan vi give dig råd og vejledning.
Du kan ringe til os på telefon 66 15 95 22 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på info@lauritzandersen.dk.

 

Vi tilbyder dig bl.a.

Gearolie – vangeolie – smøreolie – motorolie – smørefedt – hydraulikolie​.

Mærker:  

Køb dine varer online her

HUSK: Vi har mange flere varer på de fysiske hylder, end dem du ser i webshoppen. Så finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os.

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ