Klüber

Klüber blev etableret i München i 1929 af Theodor Klüber, og grundstenen i virksomhedens virke var – og er stadig – mineralolieproduktion til smøreteknikløsninger.

Klüber blev etableret i München i 1929 af Theodor Klüber, og grundstenen i virksomhedens virke var – og er stadig – mineralolieproduktion til smøreteknikløsninger. Fra 1950’erne og fremefter åbner virksomheden produktionsfaciliteter i hele verden, således at firmaet er repræsenteret på alle kontinenter. Denne strategi positionerer dem som en vigtig spiller inden for smøreteknik og unikke løsninger til den industrille verden – over hele kloden.

Klüber Lubrication har siden 1969 også været en vigtig spiller inden for smøretekniksløsninger i Danmark. Hos Lauritz Andersen & Co. ApS har vi haft et tæt og mangeårigt samarbejde med Klüber. Deres drivkraft har til stadighed været at finde kundeorienterede og kundespecifikke løsninger, og hos Lauritz Andersen har vi nydt godt af denne strategi. Vi arbejder med brancher, der stiller stadigt højere krav til deres leverandører, og vi arbejder løbende på at optimere vores leverandørsamarbejder, så vi til enhver tid kan levere de rette produkter til vores kunder.

NB! Har man de rigtige smøremidler til opgaven, øges pålideligheden og produktiviteten – og man mindsker risikoen for unødvendige nedbrudsomkostninger.

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ