Mobil 1

Mobil og Lauritz Andersen & Co. ApS har arbejdet sammen i årtier.

Mobil og Lauritz Andersen & Co. ApS har arbejdet sammen i årtier – og vi her hos Lauritz Andersen har i alle årene været rigtig glade for at bruge Mobil som leverandør af kølesmøremidler til vores kunder. Sammen har vi nemlig således kunnet tilbyde vores fælles kunder de bedste produkter.

Mobil har i mange år ligget i top rent kvalitetsmæssigt, og virksomheden arbejder til stadighed på at forfine deres produkter til bl.a. motorsporten. Fx arbejder Mobil tæt sammen med Formel 1-segmentet for at få motorerne til at yde deres allerbedste. Når marginalerne tæller, er alle forbedringsmuligheder afgørende.

Mobils alsidige program og brede spektrum af produkter gør, at vi hos Lauritz Andersen tilbyder en ligeså bred palet af produkter til vores kunder. Mobil har i over 100 år leveret syntetiske og mineralske smøremidler til industrien. Ved at satse på det tætte samarbejde med OEM-kunder, såsom motorproducenter, placerer Mobil sig tæt på udviklingsstatiet og er derved med til at fremme fremtidens kølesmøremidler inden for motorsporten.

Mobil tilbyder produkter inden for tre hovedområder:

  1. Mobil Delvac – et produkt, der forbedrer brændstoføkonomien
  2. Mobil SHC – et fuldsyntetisk produkt, der beskytter og giver problemfri drift
  3. Mobil1 – syntetisk motorolie, der beskytter motoren og minimerer spild

​De tre hovedområder drives som tre enkeltstående virksomheder og forsker hver især løbende for at sikre, at produkterne ligger i toppen af hvert deres felt. De arbejder konstant på at forbedre deres produkter, hvilket sikrer, at forbrugeren altid får et kvalitetsprodukt.

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ