Farvel til en legende

Lauritz Andersen bil

november 29, 2023

Farvel til en legende

Farvel til en legende: Vores trofaste Mercedes Sprinter går på pension

Efter næsten to årtier med tro tjeneste og mange kilometer på de fynske landeveje har vores elskede Mercedes Sprinter officielt pensioneret sig fra Lauritz Andersen & Co. Denne ikoniske varebil har ikke kun været en pålidelig arbejdshest; den har været en del af bybilledet i Odense og et symbol på stabilitet og førsteklasses service i rigtig mange år.

Vi ønsker at tage et øjeblik for at hylde bilens høje kvalitet – og for at takke den for at være en konstant følgesvend i vores virksomheds historie i knapt tyve år.

Det er nu tiden at sende vores gamle ven videre på nye eventyr. Vi har fjernet reklamerne, som gav den sin særegne identitet, og vi ønsker nu vores “Gamle Jas” god vind fremover og takker for alle de uforglemmelige øjeblikke, den har været en del af. Det er med et smil og en klump i halsen, at vi siger farvel til denne legendariske bil.

Men som det er med alt andet i livet, så kommer der en tid med behov for fornyelse. Vi introducerer derfor stolt vores nye stjerne i vognparken, der står klar til at overtage stafetten fra Mercedes Sprinteren. Forhåbentlig venter der også vores nye bil masser af spændende eventyr som repræsentant for Lauritz Andersen & Co.’s engagement og høje service.

 

Har du set videoen med vores nye bil? Ellers kan du se med her:

Fik du også læst: