Dunlop Hiflex

Servicecenter for Dunlop Hiflex

Dunlop Hiflex er en af markedets mest etablerede leverandører af højkvalitets gummislanger og koblinger til hydrauliske slanger, industrislanger, pneumatik, transmissioner, industrigummi og hydrauliske værktøjer. Virksomheden leverer både til eftermarkedet og OEM-sektoren.

Med Dunlop Hiflex er du altid tæt på viden, kvalitet og service. Firmaet har god geografisk dækning med egne servicecentre og servicepartnere, og sammen med komplementære kvalitetsprodukter fra førende leverandører tilbyder de kunderne en komplet løsning.

Dunlop Hiflex fremstiller industrislanger, der kan håndtere næsten alt – fra den enkleste PVC-vandslange til højteknologiske gummislanger til offshoreindustrien. Firmaet tilpasser materialer og egenskaber i henhold til kravspecifikation, og mange af slangerne er specielt designet til krævende anvendelser til transport af kemikalier, olier, beton, affald, mad og damp med egenskaber som fleksibilitet og modstandsdygtighed over for højt tryk og trykstigninger.

Dunlop Hiflex Scandinavia består af organisationer i Sverige, Danmark og Norge, og firmaet har været repræsenteret i Sverige siden 1969 med hovedkontor i Halmstad. Firmaet har et stort logistikcenter med Nordens største slange- og koblingslager på 10.000 kvm, og i produktionscenteret udfører de alt fra skæring, montering, presning, trykprøvning og flushing af rør fra 6-42 mm.

Siden 2005 har firmaet været en del af den internationale italienske gruppe ALFAGOMMA GROUP, der er en af ​​de førende globale producenter af hydrauliske og industrielle slanger.

> Besøg Dunlop Hiflex’ website

> Se en præsentation af Dunlop Hiflex her

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ