Sponsorater

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er vi vilde med motorsport.

Motorsport

Vi sponsorer og støtter Speedway sporten. Vi støtter og følger også Formel 1 tæt, da mange af vores største brands af smøremidler er sponsorer hos de forskellige teams.

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er vi vilde med motorsport – og speedway er en af de discipliner, vi derfor holder øje med og støtter.

Vi har kendt prof speedwaykører Peter Kildemand i mange år, da han allerede fra begyndelsen af sin karriere fik ‘stumper’ her fra vores forretning. Vi var ude at se ham køre i Fjelsted, siden til VM Grand Prix i Horsens, hvor han vandt, og siden da har vi holdt kontakten og støtter ham her i 2020 for 3. sæson i træk.

Vi er ofte i Fjelsted for at se ham og resten af teamet køre, og det glæder os altid, når han kigger forbi og henter fx en vibrationsdæmper, kuglelejer, slanger og smøremidler.

“Speedway er action og spænding, og vi kan rigtig godt li’, at det lidt er en ego-sport, hvor man som kører skal være stærk, målrettet og koncentreret i sig selv. Resulteterne kommer, hvis man performer, og vi synes, det er imponerende, hvad de som sportsudøvere kan sætte sig op til,”

siger Michael Brodersen, der er direktør og ejer af Lauritz Andersen & Co. ApS.

 

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ