CERAMICSPEED

CeramicSpeed producerer keramiske kvalitetslejer og leverer til cykel- og motorsporten samt til industrien, herunder fødevarebranchen, hvor CeramicSpeed tilbyder mange løsninger til fx produktionsoptimering og begrænset vedligeholdelse. 

I 1998 slog danskeren Jacob Csizmadia verdensrekorden i 24-timers inline-skating. Han gjorde her brug af keramiske kugler i lejerne, som han havde eksperimenteret med op til rekordforsøget. I år 2000 havde han udviklet så meget på sin idé, at han kunne tilbyde Bjarne Riis og Team Memory Card – Jack & Jones at afprøve opfindelsen, og det gik så godt, at Bjarne Riis’ hold Team CSC benyttede produktet på cyklerne i Tour de France året efter. I april 2004 grundlagde Jacob Csizmadia virksomheden CeramicSpeed i Holstebro, hvor han for alvor satte skub i produktionen af de keramiske kuglelejer, og ved at bygge videre på knowhow fra NASA, blev kuglerne 30-50% hurtigere og 50% lettere end almindelige stålkugler.

CeramicSpeed producerer keramiske kvalitetslejer og leverer til cykel- og motorsporten samt til industrien, herunder fødevarebranchen, hvor CeramicSpeed tilbyder mange løsninger til fx produktionsoptimering og begrænset vedligeholdelse. Dette har mange steder resulteret i store besparelser for kunderne – noget, som også Lauritz Andersen drager stor nytte af, når vi bistår vores kunder med de mest optimale løsninger.

I relation til cykelsporten har Ceramic Speed positioneret sig som en vigtig spiller på verdensplan ved at levere kvalitetsprodukter, som hjælper sportsudøvere med at ligge i toppen af feltet. De erfaringer, som virksomheden har opnået via produkter til cykelsporten, har udvidet deres knowhow og bidrager nu også til industrien og motorsporten.

Brugen af keramiske lejer er med til at øge holdbarheden, sænke vedligeholdelsesudgifterne samt styrke rentabiliteten de steder, hvor de anvendes. CeramicSpeed sælger deres produkter over hele verden, og deres brand er kendt for høj kvalitet og holdbarhed.

Hos Lauritz Andersen er vi glade for at kunne levere keramiske lejer i topkvalitet. Vi arbejder tæt sammen med CeramicSpeed for at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning til den enkelte opgave

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ