Odenseansk virksomhed slår dørene op til ny hydraulikafdeling

Lauritz Andersen team hydraulikafdeling

august 22, 2022

Odenseansk virksomhed slår dørene op til ny hydraulikafdeling

Lauritz Andersen & Co. ApS har i snart 140 år serviceret industrien med tekniske produkter og løsninger inden for smøremidler, transmissioner, industrislanger og industrigummi. Fra og med i dag tilbyder de desuden påpresning af fittings på hydraulikslanger – i deres spritnye hydraulikafdeling.

Det var genansættelsen af en ’gammel kending’ hos Lauritz Andersen & Co. ApS, nemlig Frank Hansen, der for år tilbage var en del af teamet hos den traditionsrige, gamle virksomhed, som skulle vise sig at blive startskuddet til den nyhed, som virksomheden i dag kan løfte sløret for. Qua sine 16 år i hydraulikbranchen repræsenterer Frank nemlig en kompetence, som er afgørende for firmaets nye forretningsområde.

”Vi er i fællesskab nået frem til, at det er en supergod mulighed for vores kunder, at de kompetencer, som Frank har inden for hydraulik, på grund af hans erfaring fra bl.a. Dunlop Hiflex, kan føres videre her hos os,” forklarer Michael Brodersen, der ejer og driver Lauritz Andersen & Co. ApS.

”Vi har derfor på den baggrund valgt at starte en hydraulikafdeling op her hos os i Odense, og vi har været godt i gang med alle forberedelserne de sidste par måneder. Nu står afdelingen klar, og vi er i dén grad klar til at tage imod kunder og hjælpe dem med påpresning af fittings på hydraulikslanger,” fortæller han.

Og netop kunderne er i fokus. ”Vi stiler efter at være en one-stop-shop for vores industri- og servicevirksomhedskunder i relation til tekniske produkter og løsninger. At vi nu også tilbyder påpresning af fittings på hydraulikslanger, giver kunderne en god fleksibilitet. Dels tilbyder vi et bredt spektrum af produkter, som de i forvejen handler hos os, dels kan de nu komme ind og med det samme få den slange og præcis den fitting, der er behov for påpresning af, så de kan komme videre med arbejdet,” uddyber Michael Brodersen.

Alt materiellet og produkterne til den nye afdeling får Lauritz Andersen & Co. ApS fra deres leverandør Sørensen & Kofoed A/S, hvis regionale salgschef, Kim Barnbæk Nielsen, siger følgende om samarbejdet:

”Vi er rigtig glade for og stolte over at have fået en ny forhandler af vores hydraulikprodukter på Fyn, nærmere bestemt i Odense. Det betyder nemlig, at vi kan udvide vores serviceområde og tilbyde fynske kunder både hydraulikkomponenter i løssalg samt færdigpressede slanger,” forklarer Kim Barnbæk Nielsen.

De to virksomheder har arbejdet sammen i mange år og har løbende udvidet samarbejdet. Det har derfor også føltes helt naturligt for begge parter at tage dette næste skridt sammen i relation til hydraulikprodukter.

Fik du også læst: