Nu også ’rullende’ hydraulikafdeling

Hydraulikafdeling

februar 22, 2023

Nu også ’rullende’ hydraulikafdeling

Lauritz Andersen & Co. ApS har indgået en ny samarbejdsaftale med CB Maskinservice. Aftalen betyder, at firmaet fremover nu også tilbyder hydraulikslanger og påpresning af fittings ude hos kunderne.

Siden sidste sommer har Lauritz Andersen & Co. ApS kunnet tilbyde kunderne en ekstra service, nemlig påpresning af fittings på hydraulikslanger – i deres nye hydraulikafdeling på Ove Gjeddes Vej 31 i Odense.

Ude hos kunderne
Her i det nye år bliver denne service endnu bedre! Firmaet har nemlig indgået et samarbejde med CB Maskinservice, der betyder, at samme service nu også tilbydes ude hos kunderne.

”Helt lavpraktisk fungerer det på den måde, at vi leverer materialer til CB Maskinservice, hvorefter Carsten Bonde, der ejer og driver CB Maskinservice, eller en af hans to montører, tager ud til kunden og løser opgaven. Det kan både være nye hydraulikslanger med nye fittings eller vedligehold, der kan være tale om,” forklarer Michael Brodersen, der ejer og driver Lauritz Andersen & Co. ApS.

Endnu bedre service og fleksibilitet
Målet med den nye samarbejdsaftale er kort og godt at yde kunderne endnu bedre service og fleksibilitet i relation til hydraulikslanger og påpresning af fittings.

Har du brug for hydraulikassistance ’ude i marken’, kontakter du blot CB Maskinservice direkte på tlf. 65 33 17 08. Du kan se deres website her: www.cbmaskinservice.dk

Fik du også læst: