En specialløsning – af den helt store slags!

Specialløsning

juni 1, 2023

En specialløsning – af den helt store slags!

For nogen tid siden fik vi en forespørgsel fra en kunde, der gerne ville have vores hjælp med en specialopgave. Det viste sig, at han havde brug for en pakning i str. Ø 2500 mm. JA! 2,5 meter i diameter!

Materialekrav: Nitril

Pakningen skulle være af gummitypen nitril, der er særligt velegnet til fødevareindustrien. Den har tillige høj bestandighed over for olie, benzin og en række opløsningsmidler, men den tåler ikke ozon. Den kan anvendes fra -15 til +90° C.

Todelt pakning

Grundet størrelsen var det ikke så bekvemt at fremstille pakningen i ét stykke. Vi besluttede os derfor for en løsning, hvor vi kunne lave en todelt pakning, som skulle samles ved montering.

Test af løsningen

For at hjælpe kunden bedst muligt, udførte vi en test af samlingen af pakningen. Her sikrede vi os, 1) at pakningen havde de korrekte mål, og 2) at låsemekanismen var stærk nok til den konkrete opgave. Alt viste sig at være tip-top!

Kunden sørgede selv for at montere pakningen, og det var rart at få en ’thumbs up’ på, at det hele var præcis som ønsket!

Har du også en specialopgave eller brug for sparring vedrørende en udfordring? Så står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig videre.

Fik du også læst: