Trelleborg

Trelleborg blev etableret i den svenske by af samme navn i 1905 og startede ud med produktion af diverse gummiprodukter – fra bildæk til regnjakker.

Trelleborg blev etableret i den svenske by af samme navn i 1905 og startede ud med produktion af diverse gummiprodukter – fra bildæk til regnjakker. I dag er Trelleborg en af de største leverandører af industrielle gummiprodukter, en global industrigruppe, hvis førende position er baseret på avanceret polymerteknologi og dybtgående knowhow om applikationer i industrien.

De udvikler højtydende gummivareprodukter som tætner, dæmper og beskytter under krævende industrielle forhold og tilbyder således alt fra alsidige elastomer-O-Ringe til komplekse multifacet PTFE- og polyuretanbaserede geometrier. Deres produktudvalg inkluderer fx hydrauliktætninger, pneumatiktætninger og andre mekaniske aksialtætninger samt et bredt udvalg af statiske tætninger.​

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er vi glade for at kunne trække på Trelleborgs enorme knowhow, idet det sætter os i stand til at rådgive vores kunder bedst muligt. I tæt dialog finder vi sammen med vores leverandør og dig præcis den løsning, du har behov for.

Du kan læse mere om vores ydelser hos Lauritz Andersen her.

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ