Trelleborg

Trelleborg blev etableret i den svenske by af samme navn i 1905 og startede ud med produktion af diverse gummiprodukter – fra bildæk til regnjakker.

Trelleborg blev etableret i den svenske by af samme navn i 1905 og startede ud med produktion af diverse gummiprodukter – fra bildæk til regnjakker. I dag er Trelleborg en af de største leverandører af industrielle gummiprodukter, en global industrigruppe, hvis førende position er baseret på avanceret polymerteknologi og dybtgående knowhow om applikationer i industrien.

De udvikler højtydende gummivareprodukter som tætner, dæmper og beskytter under krævende industrielle forhold og tilbyder således alt fra alsidige elastomer-O-Ringe til komplekse multifacet PTFE- og polyuretanbaserede geometrier. Deres produktudvalg inkluderer fx hydrauliktætninger, pneumatiktætninger og andre mekaniske aksialtætninger samt et bredt udvalg af statiske tætninger.​

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er vi glade for at kunne trække på Trelleborgs enorme knowhow, idet det sætter os i stand til at rådgive vores kunder bedst muligt. I tæt dialog finder vi sammen med vores leverandør og dig præcis den løsning, du har behov for.

Kontakt os

Adresse

Ove Gjeddes vej 31, 5220 Odense SØ